SKIRO kavos kolekcija

Šviežiai skrudintos kavos pupelės iš viso pasaulio

Mes perkame tik aukštos kokybės pupeles, užaugintas įvairiose pasaulio šalyse – skirtingų kvapų ir skonių arabikas, paprastai siūlome ir vieną kitą rūšį robustos, taip pat ir arabikos be kofeino. Iš didžiausios kavos kompanijos Vokietijoje importuojame žalias kavos pupeles, kurias patys skrudiname Probat firmos skrudintuvu savo gamybinėse patalpose Vilniuje. Mūsų kava visada šviežia, nes neskrudiname „į sandėlį”. Mes patys mėgstame gerą kavą, domimės naujovėmis ir dalinamės atradimais su savo klientais.

Šviežiai skrudintų kavos pupelių taip pat galite įsigyti ir mūsų prekybos taškuose, kur jas sumals, jei pageidausite. Mūsų prekybos taškuose taip pat darome ESPRESSO kavos mišinius ne tik pagal savo firminius receptus, bet ir pagal individualius klientų pageidavimus. Kadangi turime daug kavos rūšių, patys ją skrudiname, esame sukaupę didelę darbo šioje srityje patirtį ir nebijome eksperimentuoti, galime sukurti bet kurio kliento poreikius atitinkantį kavos mišinį.

Atraskite skaniausias kavas

Kava iš Afrikos

Kava iš Australijos ir Okeanijos

Kava iš Azijos

Kava iš Centrinės Amerikos

Kava iš Pietų Amerikos

Kava iš Šiaurės Amerikos

Norint paruošti tikrai gerą kavą, reikia laikytis keturių pagrindinių taisyklių:

  • Pasirinkti teisingą kavos ir vandens santykį – tai svarbiausias žingsnis kavos gamybos procese. Norint, pajusti tikrąjį kavos skonį, rekomenduojama 2 šaukštelius (apie 8-10g.) maltos kavos užpilti maždaug 180 mililitrų vandens.

  • Maltos kavos rupumas turi atitikti pasirinktą kavos ruošimo būdą. Jei ruošiate kavą espreso aparatu, kava turi būti sumalta labai smulkiai, o jei plikote kavą puodelyje ar kavos aparate su filtru, ji gali būti rupesnė.

  • Naudoti šviežią, švarų, ką tik užvirintą vandenį. Kava turi būti užpilama 90-96C temperatūros vandeniu.

  • Naudoti šviežiai sumaltą kavą. Kavą reikėtų laikyti sandarioje dėžutėje kambario temperatūroje. Nepatartina kavos laikyti šaldytuve.

Geros kavos receptas

woman wearing yellow long-sleeved dress under white clouds and blue sky during daytime

Puikus puslapis su išsamiais arbatų kolekcijos aprašymais. Labai patiko, kaip aiškiai ir informatyviai pateikta informacija.

Rasa K.

brown kettle on saucer
brown kettle on saucer

Labai malonus puslapis, kuris padeda geriau suprasti skirtingų arbatų skonį ir aromatą. Rekomenduoju!

Jonas P.

red ceramic bowl filled with water beside lime and honey
red ceramic bowl filled with water beside lime and honey
★★★★★
★★★★★